To We do local κατακτά το Ασημένιο βραβείο στα Tourism Awards 2017

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, περισσότερα από 700 στελέχη και προσωπικότητες του τουριστικού κλάδου τίμησαν με την παρουσία τους τα Tourism Awards, τα βραβεία-θεσμό του ελληνικού τουρισμού, η τελετή απονομής των οποίων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Μαρτίου στο Athenaeum InterContinental.

Το πρότυπο πιστοποίησης τουριστικών μονάδων «We do local», βραβεύτηκε στην  χθεσινή απονομή των Tourism Awards 2017, λαμβάνοντας την εξέχουσα αναγνώριση και επιβράβευση μέσα από αρκετές υποψηφιότητες, οι οποίες αξιολογήθηκαν από μία κριτική επιτροπή απαρτιζόμενη από σημαντικές προσωπικότητες και επιτυχημένους  επιχειρηματίες, με εμπειρία στον τομέα της φιλοξενίας.

Η εταιρεία Τοπική Παραγωγή & Φιλοξενία ΑΕ κατέκτησε το Ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Διασύνδεση του τουρισμού με άλλους τομείς της ελληνικής οικονομίας» για το «We do local», επιβραβεύοντας έμπρακτα την νέα αυτή πρωτοβουλία που δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε από 15 επιχειρηματίες της τουριστικής βιομηχανίας της Κρήτης και 2 της Χαλκιδικής. Οι επιχειρηματίες αυτοί πιστεύοντας στην φιλοσοφία του «Πράττουμε Τοπικά», θέλοντας να αλλάξουν τα δεδομένα στην τουριστική αγορά, να στηρίξουν τους τοπικούς παραγωγούς και την κοινωνία και να προβάλλουν τον τόπο τους μέσα στα ξενοδοχεία τους, ένωσαν τις δυνάμεις τους και βάζουν στόχο την σωστή πρακτική όλων αυτών και την διάδοση τους σε όλες τις επιχειρήσεις τις Κρήτης και στη υπόλοιπη Ελλάδα.

Το «We do local» μετρά πλέον δύο χρόνια λειτουργίας και 27 πιστοποιημένες μονάδες στην Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα. Η ομάδα του «We do local» μένει πιστή στη φιλοσοφία της, έχοντας στόχο την δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας που διαρκώς θα αυξάνεται με περισσότερα μέλη απ’ όλη την Ελλάδα.

Ο κος Μανούσος Μανώλης- Μέλος του ΔΣ της εταιρείας Τοπική Παραγωγή & Φιλοξενία ΑΕ παραλαμβάνει το Ασημένιο βραβείο από τον κο Δημήτρη Τρυφωνόπουλο – Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ
Πηγή: kritipress.gr